BJ Distribution AB

Buda ditt paket via BJ Distribution

Vi erbjuder utkörning av bland annat dokument, paket eller gods samma dag ni beställer det, eller till det datum ni vill att det ska levereras.

Budbilar

Vi har olika budbilar för transportering av olika typer av gods och paket samma dag som beställningen sker.

Vi har både kombibilar och skåpbilar till förfogande för budning av olika typer av gods och paket. Våra skåpbilar har upp till 3 meter djup, vilket gör att vi ofta frågar vad för paket eller gods ni vill buda. Det innebär att vi kan transportera gods i varierad storlek. Våra budbilar är självklart utrustade för att även kunna transportera ömtåligt gods.

bud

Typer av bud

Vi erbjuder bland annat akutbud, ekonomibud, tidsbestämt bud, samt långväga bud.

Akutbud: Vi hämtar och levererar paket inom 1 timme.
Ekonomibud: Vi hämtar och levererar inom 3 till 6 timmar.
Tidspassning: Vi hämtar och levererar på förbestämd tid.
Långväga bud: Vi hämtar och levererar till annan ort.

bud

Kontakta oss och vi hämtar och levererar ert paket idag!

Frågor & svar

Här besvarar vi vanliga frågor om våra budtjänster.

Vart i Sverige kan ni buda gods och paket?

Vi erbjuder främst budning inom Ljungby kommun. Befinner ni er utanför Ljungby kan ni dock alltid kontakta oss ändå och se om vi kan hjälpa er. Att vi är flexibla och anpassningsbara är vårt motto!

Vad kostar det att buda paket eller gods?

Priserna varierar beroende på hur snabbt ni behöver att vi levererar ert paket, samt hur mycket gods ni vill ska levereras. Akut leverans kostar lite mer än en leverans på förbestämd tid. För mer information om våra priser på våra budtjänster, slå oss en signal!

Vad kan ni inte buda?

Oftast beror begränsningen på vad vi kan buda för gods på storleken på godset. Vi har skåpbilar med ett maxdjup på 3 meter, vilket innebär att vi kan transportera gods som ryms i våra skåpbilar. Dock är det enklast om ni slår oss en signal med eran förfrågan så kan vi besvara på om vi kan hjälpa er. Välkomna till BJ Distribution!